Dutch Bootcamps

Cancelled = DutchBootcamps: The Valentine Edition

Home  >>  Blog  >>  Cancelled = DutchBootcamps: The Valentine Edition

Cancelled = DutchBootcamps: The Valentine Edition

On February 10, 2015, Posted by , In Blog, By ,,,, , With No Comments

Geachte bezoekers, lezers e.a.

Zoals de meesten van jullie het wel gelezen hebben op het Dutch Attraction Forum is er een grote kink in de kabel gekomen m.b.t. ons aankomende groots evenement:
Dutch Bootcamps: The Valentine Edition (14-02-2015)

Hieronder een samenvatting van de gebeurtenissen die zich eind vorige week hebben afgespeeld:
Afgelopen vrijdag, dd. 06 februari 2015, kregen wij in het begin van de middag een telefoontje, van de locatie die wij in Amsterdam hadden geregeld, waarin werd aangegeven dat men de ruimte die men ons ter beschikking hadden gesteld, moesten intrekken. De redenen die zij hiervoor gaven, was dat zij de naam van de locatie niet in verband wilden hebben gebracht met de onderwerpen die wij die dag zouden bespreken.

Natuurlijk hadden wij niet onze eigen organisatie, DutchBootcamps.nl, gebruikt voor de reservering, maar die van een ander bedrijf.
Toch is de betreffende locatie erachter gekomen, dat wij andere dingen van plan waren dan wij hadden aangegeven. Of dit nu de schuld was van andere partijen of vervelende “vrouwtjes” is voor ons onduidelijk, maar dit was natuurlijk een zware klap om te verwerken…

Vanzelfsprekend lieten we het niet erbij zitten en zijn meteen op zoek gegaan naar een andere locatie en schoot men vanuit diverse kanten ons ook snel te hulp. (Onze Dank hiervoor!!)

Na hevig gebel naar andere mogelijke locaties, en we hebben hiervoor echt diverse registers opengetrokken, en het wachten op antwoorden of er ruimte bij deze locaties beschikbaar was, kregen wij vanmiddag van de laatste locatie die wij hadden benaderd het spijtige nieuws dat ook zij geen ruimte ter beschikking hadden om ons evenement onder te brengen.
Hierdoor viel dus definitief het doek voor dit evenement.

Daarop hebben wij in goed overleg met de sprekers, coaches en andere betrokkenen ervoor gekozen om dit evenement als nog te cancellen.

Als organisatie vinden wij het belangrijk dat er kwalitieit geleverd wordt tijdens deze dag en dat konden wij dus nu niet meer, zodoende het besluit.

Wat betekent dit verder voor de organisatie en het evenement?
Natuurlijk is dit een financiele klap voor ons, maar daar gaan wij niet over zeuren, want dat is nu eenmaal het risico dat men neemt bij het organiseren van zo een groots evenement.
Voor de organisatie heeft deze opzegging geen verdere gevolgen. Wij gaan gewoon verder met het organiseren van hoogwaardige evenementen en willen toch mooie evenementen neerzetten voor en door de gemeenschap.

Vanzelfsprekend zullen wij alle personen, ruim 75% van de totale hoeveelheid, die een kaartje hebben gekocht voor dit evenement in de loop van de aankomende twee dagen persoonlijk benaderen en volledige restitutie aanbieden/regelen.

Wat is dan nu het toekomstige plan van DutchBootcamps.nl?
Natuurlijk laten wij ons door dit incident niet onderuit halen en gaan wij dus gewoon door met organiseren. Hiervoor enkele punten hoe wij verder gaan:
1.) Een nieuwe datum vaststellen voor een North Edition, oftewel een groots evenement in Amsterdam, want er is hier zeer veel animo voor!!!!!
2.) Een toekomstige datum prikken voor een nieuwe South Edition
3.) Andere evenementen opzetten i.s.m. de community

Terugkomende op punt 1 zullen wij binnen nu en 2 weken een nieuwe datum bekend maken voor The North Edition.
Hou hiervoor onze website in de gaten. (Schrijf je desnoods in voor de nieuwsbrief)

Voor nu zijn wij dus druk bezig om alles zo goed, snel en correct mogelijk af te handelen richting onze bezoekers en om daarna z.s.m. met een nieuw evenement te komen.

Hierover houden wij jullie op de hoogte dmv onze website, nieuwsbrief en diverse fora.

Voor nu danken wij jullie voor de aandacht en zullen wij iedereen snel berichten over de verdere plannen van Dutch Bootcamps…

 

Met vriendelijke groet,
Het DutchBootcamps.nl Team

Comments are closed.