Dutch Bootcamps

‘Dat was het dan…’: Een verslag

Home  >>  Blog  >>  ‘Dat was het dan…’: Een verslag

‘Dat was het dan…’: Een verslag

 

Een verslag van Dutch Bootcamps: The South Edition #2 (2014)

door Wildcouger

 

Afgelopen zaterdag, d.d. 12-07-2014, werd het 1ste officiele evenement van Dutch Bootcamps.nl in het mooie Eindhoven gehouden, nl: Dutch Bootcamps: The South Edition #2 (2014).

Gezien het feit dat het anderhalf jaar geleden was dat ik iets organiseerde voor de community, was dit toch weer een uitdaging. Ondanks mijn ervaring in het organiseren van evenementen, want uiteindelijk is elk evenement toch anders.

Nadat Dedication (Mark) mij in mei had benaderd of ik dit wilde doen en ik daar op ben ingegaan, begon het zoeken naar een locatie en een geschikte datum. Een geschikte locatie snel gevonden en een datum geprikt. Een goed bedrijf dat tickets in het binnen- en buitenland (België) kon aanbieden, was reeds bekend bij mij uit het verleden en dus snel opgezet. Daarna was de volledige aandacht gericht op de website. Een goede website-template was rap gevonden en daardoor snel online. Ook wilde ik wat meer aan de aankleding doen, zoals drank en eten voor de gasten en sprekers. Bij eerdere evenementen was dit altijd achterwege gebleven, maar dat vond ik niet meer kunnen. Zodoende werd dat op de dag zelf frisdrank geregeld.

Vervolgens begon het zoeken naar geschikte coaches, want met deze Bootcamp wilde ik iets nieuws proberen m.b.t. de coaching methode. Bij eerdere evenementen was dit zo vaak mis gegaan, dat we besloten om het geheel anders aan te pakken. Wat uiteindelijk de beste oplossing werd voor iedereen.

In eerste instantie was de verwachting rond de 50 personen, maar uiteindelijk moesten we de zaal toch inruilen voor een grotere daar het aantal aanwezige, de woensdag voor het evenement, al was opgelopen tot 75 personen. Natuurlijk was dit geweldig nieuws voor ons.

Organisatorisch was dit evenement op ‘papier’ al helemaal in orde, maar vaak zijn er altijd last-minute wijzigingen. Gelukkig was dit bij ons niet het geval, maar voor een aantal factoren lagen er oplossingen paraat.

 

Advertenties

Hoe word jij een topper in bed? Hoe bezorg je haar een onvergetelijk orgasme? Waarom wordt 99% van de mannen nooit een fantastische minnaar? Hoe kom jij bij die 1% die wel een fantastische minnaar is? Alex May, de internationaal vermaarde sekscoach komt naar Nederland!
Versiercoach.nl presenteert: AUDIOCURSUS – Het lifestyle programma. Krijg explosief zelfvertrouwen. Leef je droom en reken voorgoed af met onzekerheid..
Versiercoach.nl presenteert: AUDIOCURSUS: Leer hoe je de vrouwen krijgt die jij wil. Het stap-voor-stap-systeem om haar te ontmoeten en te verleiden.
De e-cursus “Blijvend Zelfvertrouwen” stelt je in staat een Sterk, Gezond en Blijvend Zelfvertrouwen te bouwen. Stop met Twijfel en Afhankelijkheid
“Hier Zijn Eindelijk De Onbesproken Geheimen Die Je Moet Weten Om Een Seks God In Bed Te Worden… Geheimen Die Je Nooit Zult Horen Van Je Dokter, Je Vrouw, Je Vrienden Of Je Ouders!”
Herstel Direct Je Relatiebreuk Of Scheiding Met Je Ex, Ongeacht Hoe Hopeloos De Situatie Ook Lijkt… Lees elk woord en ik zal je vertellen wat de exacte stappen en specifieke instructies zijn om voorgoed je ex terug te krijgen…

 

Hoe de dag vervolgens verder verliep lees je hieronder:

De deuren van de zaal gingen al om 09:45 open en meteen stroomden geleidelijk de mensen binnen. Kaartjes werden gecontroleerd, lijsten afgestreept, en bandjes omgedaan. Om de kaartjes met coaching gescheiden te houden van de non-coaching hadden we daarvoor 2 kleuren, blauwe: geen coaching en oranje: met coaching.

Nadat iedereen wat te drinken had genomen, keuzes uit diverse sappen, frisdranken en water, en ook een plaats hadden gevonden om te zitten, kon de eerste spreker, SmoothDoc, na een korte introductie door mij (Wildcouger) met zijn bijdrage van wal steken.

2014-07-12 10.52.26
 

Na een korte pauze was het de beurt aan Rudy die direct opgevolgd werd door Wilco. Ook werd er tijd uitgetrokken om Koen wat over de actieve Eindhoven Wings Whats-App groep te laten vertellen.

2014-07-12 12.45.252014-07-12 12.55.21
2014-07-12 14.01.45
 

Nadat er ook nog na afloop van de Daygame-speeches een Q&A rondje was gehouden, met alle sprekers en enkele deskundige coaches, was het tijd voor het in-field gedeelte van het Daygame programma. Terwijl iedereen weg was, werd de zaal door ons weer schoongemaakt, de drank en borrelnootjes aangevuld.
We willen namelijk een goede service bieden voor onze aanwezige ‘gasten’ tijdens onze evenementen.

 

Om 17:00 werden alle sprekers uitgenodigd voor een etentje bij een ‘all-you-can-eat’ Sushi restaurant. Samen met de organisatie werd er heerlijk gesmuld, gedronken en gekletst.

2014-07-12 17.23.25
 

Bij terugkomst op de locatie van het evenement kon men meteen van start met de speech van Maarten.

2014-07-12 19.09.26
 

Gezien de verlate start van zijn speech en een kleine bijdrage van Dedication (aka Mark) over de cafés en bars waar men perfect kon gamen, bleef voor mij niet veel tijd, lees 5 minuten, over. Deze 5 minuten werden dan ook gebruikt om snel wat te vertellen over mijn aankomende seminar: Ultieme Nightgame Workhop, die later dit jaar hernieuwd zal gaan plaatsvinden.

Toen werd het tijd om de keynote-spreker van de dag voor te stellen, nl: Tim Veninga.
Deze spreker kreeg 90 minuten presenteertijd en dat deed hij, zoals altijd, met veel passie, emotie en gewaagde opmerkingen. Wederom een briljante speech. Je had hier bij moeten zijn om ervan te kunnen genieten.

2014-07-12 20.41.07
 

En klokslag 22:00 uur was het dan weer voorbij.
Alle sprekers werden naar voren gehaald en met applaus bedankt voor hun bijdrage aan dit evenement. Vanzelfsprekend bedankte ik iedereen voor zijn aanwezigheid.

IMG-20140713-WA0004
 

De mensen die in de middag gecoached waren, gingen weer met dezelfde coach de avond/nacht in en veel andere aanwezige doken tevens Stratumseind op. De organisatie ruimde de zaal netjes op en vertrok vervolgens tevreden richting de binnenstad om zich ook in het nachtleven te storten.

 

Al om al een leerzame dag en avond.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.