Dutch Bootcamps

DBC Nieuwsbrief #2

Home  >>  Blog  >>  DBC Nieuwsbrief #2

DBC Nieuwsbrief #2

On August 21, 2014, Posted by , In Blog, By ,, , With No Comments

 

Recensies en het enquête-formulier

Hoe heb jij de dag ervaren?

Hallo beste lezer.

Er zijn ondertussen alweer 5 weken voorbij sinds ons eerste evenement.
Een evenement waar we zeer trots op zijn als organisatie zijnde.

We hebben ook gemerkt dat veel mensen, die aanwezig waren, er ook zeer blij mee waren en ons veel lof hebben toegeschreven op de manier waarop we het hebben aangepakt. Dit blijkt grotendeels uit het enquête-formulier dat wij hebben rondgestuurd in onze eerste mailing.
Gezien dat we niemand kunnen verplichten, hebben we toch de vraag of de aanwezige bezoekers, die de link hebben ontvangen in onze eerste nieuwsbrief, deze in willen vullen. Voor ons is het een hele belangrijke indicatie wat we goed en eventueel fout deden, zodat wij onze volgende evenementen nog verder kunnen verbeteren.
Onze welgemeende dank hiervoor.

Verder hebben wij al enkele mooie en ongezouten recensies mogen lezen op het Dutch Attraction en het Belgische forum. Ook hiervoor onze dank.
Dus, heb jij nog een recensie die je wilt delen met aankomende bezoekers, maar deze nog niet gepost hebt. Stuur ze gerust naar ons toe.
Het hoeft geen complete brief zijn, maar het mogen ook enkele zinnen zijn.
“Het evenement heeft mij zeer op pad geholpen” of “Ik ga er nu echt aan werken” is ook van harte welkom. Stuur jou opmerkingen, kreten of korte beschrijvingen op naar info @ DBC.nl
We zullen deze dan op onze website kunnen gebruiken waarbij we 100% rekening houden met jou privacy en dus geen volledige namen zullen gebruiken. Slechts je voornaam zullen we gebruiken.

 

Toekomst Dutch Bootcamps

Waar willen wij naartoe groeien.

Als nieuwe organisatie op het gebied van PUA gerelateerd ‘bootcamps’, mini-seminars en mogelijke andere evenementen, is onze grote droom deze evenementen in de toekomst ook in het buitenland te gaan opzetten. Maar voor nu concentreren wij ons voornamelijk op activiteiten in Nederland.

Wat de verdere toekomst ons zal brengen, zal natuurlijk volledig van onze evenementen afhangen.
Na onze succesvolle South Edition te Eindhoven zijn we nu een North Edition aan het plannen. We hebben voor nu al een datum geprikt, nl. 11 april 2015, en zoals je uit de naam kunt afleiden, zullen we het dit keer in het mooie Amsterdam gaan organiseren.
Het is misschien pas over een aantal maanden, maar wij plannen en werken graag vooruit, zodat alles in de puntjes is geregeld als het eindelijk zover is. Geen haast- of half werk dus.
Ondertussen hebben wij al enkele (nieuwe) sprekers benaderd die zeer interessante onderwerpen willen presenteren tijdens de volgende editie.

Verder zullen wij een ander evenement gaan hosten, nl een speciale workshop van onze welbekende Wildcouger (aka Peter). Deze speciale workshop heeft ook een datum, nl. 25 oktober 2014 as.
Binnenkort zullen wij wat meer informatie over deze workshop op de website bekend maken. Hou dit evenement HIER in de gaten.

 

Website en Facebook

Dutch Bootcamps goes social media.

Sinds we vorige maand onze website hebben gelanceerd, wordt deze regelmatig door velen bezocht. Daar zijn wij zeer blij mee. We zijn natuurlijk constant met de website bezig met verbeteringen en toevoegingen en we zullen er vanzelfsprekend voor zorgen dat alles helemaal up-to-date is en blijft.

Naast onze website, met daarop het laatste nieuws en evenementen, zijn wij ook op Facebook te vinden als pagina én als groep. Ook hierin zal regelmatig het laatste nieuws gepost worden.
Bij toekomstige evenementen zal er ook een evenement worden aangemaakt op Facebook, zodat deze
ook via dit media-kanaal bekend gemaakt kan worden.

Klik HIER voor onze Facebookpagina, HIER voor de groep en PLEASE… like_us_on_facebook1

 

Foto’s en video DBC: The South Edition #2 (2014)

Beeld en geluid van de bootcamp.

Tijdens het eerste evenement hebben wij enkele foto’s en diverse korte video’s gemaakt. Spijtig genoeg was het aanwezige licht zo slecht dat een hoop foto’s niet goed gelukt zijn. Een aantal kunnen wij natuurlijk plaatsen, maar een groot deel is heel spijtig niet voor publicatie geschikt.
Daarom willen wij iedereen vragen, die foto’s heeft gemaakt tijdens het evenement, deze naar ons op te sturen op ons E-mailadres: info @ DBC.nl.
We zijn je hiervoor zeer bedankbaar.

Van de videobeelden die wij hebben gemaakt, willen we een ‘trailer’-achtig filmpje maken voor promotie doeleinden. Dit zal wel wat tijd in beslag nemen, maar zodra deze compilatie klaar is, zullen we hem vanzelfspekend als eerste aan jullie presenteren.

 

Goed. Dit was het dan voor deze 2de nieuwsbrief van Dutch Bootcamps.
Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer.

 

Met vriendelijke groet,
Het DutchBootcamps.nl Team

Comments are closed.