Dutch Bootcamps

De voorbereidingen van Dutch Bootcamps: Valentine Edition…

Home  >>  Blog  >>  De voorbereidingen van Dutch Bootcamps: Valentine Edition…

De voorbereidingen van Dutch Bootcamps: Valentine Edition…

On November 29, 2014, Posted by , In Blog, By ,,, , With No Comments
 

Zoals de meesten van jullie wel opgevallen is op de Evenementen pagina, hebben wij reeds een datum geprikt voor het volgende Dutchbootcamps.nl evenement.

De datum is vastgesteld op 14 Februari 2015, Valentijnsdag 2015, en zodoende is deze Dutch Bootcamps: The North Edition #01 (2015), omgedoopt tot:

 

Dutch Bootcamps.nl: The Valentine Edition (2015)

Noteer deze datum NU in je agenda:

14 FEBRUARI 2015...

De Locatie

Zoals je uit de originele naam kunt opmaken, zal dit evenement in het noorden plaatsvinden oftewel in onze mooie hoofdstad: Amsterdam.

Natuurlijk is een goede locatie belangrijk voor het slagen van een Dutch Bootcamps evenement en ook dit keer zijn we er in geslaagd om deze te vinden dankzij een goede connectie. Een betere locatie dan deze hadden wij niet kunnen krijgen. Vanzelfsprekend zullen wij hierover binnenkort berichten.

De Sprekers

Ook voor deze keer is de line-up van sprekers al bekend en kunnen wij jullie nu alvast beloven dat deze echt heel erg interessant is, want dit keer krijg je namelijk ook eens de vrouwelijke kant van het verleiden te horen. Ja, je leest het goed. De vrouwelijke kant.

Daarnaast zijn 3 van de 4 sprekers top coaches, waarvan er weer 2 momenteel veel furore maken in Versierland Nederland. Wil je weten wie? Dan zul je je nieuwsgierigheid in toom moeten houden, maar vanaf eind December zullen we ze langamerhand 1 voor 1 aan jullie bekendmaken....

De Tickets

De opzet mbt de verkoop van de tickets zal hetzelfde zijn zoals tijdens het evenement in Eindhoven van 12-07-2014 jl.

Er zullen 2 type tickets verkrijgbaar zijn:

ZONDER coaching & MET coaching.

Hou onze website nauwlettend in de gaten, want dan weet je wanneer de voorverkoop zal gaan starten en je snel zo een speciaal ticket (met coaching) kunt bemachtigen.

De tickets MET coaching waren verleden keer in no-time uitverkocht.

Mensen die op de Dutch Bootcamps.nl mailinglist staan, zullen er als eerste van kunnen profiteren, daar zij een week eerder al voorrang krijgen bij de voorverkoop.

Dus meld je razendsnel aan op onze mailinglist, zodat je als eerste bij de Coaching Tickets aan de beurt bent als de voorverkoop begint, want...

OP = OP

Als laatste kunnen wij jullie garanderen dat deze editie zeker tot een van de beste zal gaan behoren. 1000%!!!

Een Extraatje

Tevens willen wij voor onze bezoekers ook nog iets speciaals doen en wat extra aanbieden. Daarom zijn wij druk doende om iets extra's te regelen.

Iedereen die naar dit evenement komt, zullen we verrassen met iets unieks, maar dat merk je op de dag zelf pas.....

In de aankomende weken zullen wij steeds meer nieuws naar buiten brengen over het aankomende Dutch Bootcamps evenement, maar voor nu zullen we het hierbij laten.

Met vriendelijke groet,

Het DutchBootcamps.nl Team

Comments are closed.