Dutch Bootcamps

De Sprekers: DBC #2 (2014) [12-07-2014]

Home  >>  Blog  >>  De Sprekers: DBC #2 (2014) [12-07-2014]

De Sprekers: DBC #2 (2014) [12-07-2014]

 

Met veel trots willen wij jullie nu de sprekers introduceren voor de South Edition #2:

We hebben ook dit keer enkele zeer interessante sprekers kunnen strikken. Een lijst waar we zeer trots op zijn en weten dat mensen dit zeer zal interesseren. De onderwerpen die de heren behandelen zullen stuk-voor-stuk absoluut boeiend en leerzaam zijn voor beginners als voor gevorderde PUA’s.

De sprekers zijn:

wpid-img-20140625-wa0002.jpg

Naam: Tim Veninga
Bedrijf: Versiercoach.nl
Tim is een begenadigde en passievolle spreker die al op meerdere bootcamps in Nederland en België heeft gesproken. Zijn diverse seminars, waaronder Mansluts4life en andere presentaties, trekken altijd volle zalen. Daarbovenop werd hij ook nog in 2012 uitgeroepen tot PUA-Coach/-Bedrijf door de Nederlandse gemeenschap. Hij coachde 500+ mannen en publiceert in juli zijn eerste boek.
Op dit moment woont en werkt hij, samen met Sander V, in Budapest waar hij weekprogramma’s organiseert voor mannen die zeer succesvol willen worden met vrouwen.
En speciaal voor dit evenement komt hij naar Eindhoven toe.

———–
472498_3898505909475_2131637069_o

Naam: SmoothDoc
Bedrijf: Dating Doctors
SmoothDoc mag worden beschouwd als de grondlegger van de Nederlandse PUA-scene. Als oudgediende heeft deze man heel veel mannen geholpen met hun hindernissen om vrouwen aan te spreken en ze te versieren. Hij is o.a. de eigenaar van Dutch Attraction, HET Nederlandse forum voor vrouwenversierders en de meest ervaren (en gecertificeerd) Datingcoach op Nederlandse bodem. Daarnaast organiseerde deze duizendpoot al meerdere jaren diverse grote congressen, zoals The Real Man Conference (RMC), en andere kleinere seminars waar zeer beroemde nationale als internationale PUA-coaches, zoals Johnny Soporno/Zan Perrion/Sean Messenger, kwamen spreken. Daarnaast heeft hij 3 succesvolle boeken geschreven over het daten en versieren van vrouwen.

———–
Wilco

Naam: Wilco
Bedrijf: Social Excellence
Wilco is van oorsprong een onderzoeker in de psychologie. Nadat hij een student was bij Social Excellence, in 2009, blonk hij uit als coach en spreker bij dit dating advies bureau. Wilco werkt nu als coach bij Social Excellence omdat hij bij wil dragen aan de missie om mensen met elkaar in verbinding te brengen. Zijn sterke punt is vooral zijn praktische kijk op en toepasbaar maken van versiertechnieken. Als Social Excellence coach ligt zijn grootste focus is bij Daygame en humor.
Wilco heeft al enkele keren eerder gesproken tijdens bootcamps.

———–
DSCF1066

Naam: Rudy (aka Konijn)
Sinds een jaar of 10 is hij bezig zijn beste zelf te worden, wat een behoorlijke uitdaging is. Tijdens zijn leven heeft hij vaak en hard gefaald in zowel werk als de omgang met vrouwen, waarover hij meer gaat vertellen. De grootste les die hij daarmee geleerd heeft, gaat hij delen op 12 juli tijdens deze South Edition #2.
Qua vrouwen was hij er erg laat bij en erg slecht. Langzaam maar zeker ging dat beter, waardoor hij nu soms een perfecte pick-up heeft op de manier die hij graag wilt: rustig en zonder druk te maken met een meisje in gesprek gaan, een vervolgafspraak opzetten en in bed belanden. Hij is er nog lang niet, maar na lange tijd kan hij gerust zeggen dat hij de omgang met vrouwen beter begrijpt.
Rudy zal op deze editie debuteren als spreker.

———–
Maarten

Naam: Maarten
Bedrijf: Leren Versieren
Maarten is een gewone jongen met een gewone onderneming en een gewone studie. Hij houdt van de kleine imperfecties die mensen mooi maken. Populair zijn is relatief, maar hij gelooft er wel in dat we ons allemaal belangrijk willen voelen. Vroeger was hij de introverte jongen die zich opsloot op zijn kamer, websites bouwde en een online browser game speelde. Op latere leeftijd viel het kwartje en leerde hij de wijze les dat mensen hem behandelen zoals hij zichzelf presenteerde. In korte tijd veranderde hij van het stille jongetje naar populaire jongeman. Die verandering gebeurde niet zomaar. Hij nam een besluit om zijn mening op tafel te leggen en zich niet te schamen voor wie hij was. Sociaal zijn, was hij alles behalve van nature. Alles wat hij doet, heeft hij zichzelf aangeleerd. Van sociaal zijn tot het flirten met meisjes.
Op zijn website deelt hij zijn kennis en wilt hij jou inspireren over liefde en seks, want uiteindelijk verdienen we het allemaal om te kunnen genieten van liefde en seks zonder schaamte.
Maarten is al meerdere keren spreker geweest op diverse bootcamps

 

———–

Zoals je merkt, zal op deze editie van de Dutch Bootcamps diverse zeer interessante sprekers hun debut maken, maar aangesterkt worden door zeer ervaren sprekers, zoals Tim en SmoothDoc.
Daarnaast zullen de onderwerpen zeer uiteenlopen en daardoor tot de laatste minuten boeiend blijven.
Laat deze kans je niet voorbij gaan en wees er dus bij.

 

Kaarten te koop op DEZE SITE

 

Met vriendelijke groet,
Het DutchBootcamps.nl Team

Comments are closed.