Dutch Bootcamps

Het laatste DBC nieuws [29-05-2015]

Home  >>  Blog  >>  Het laatste DBC nieuws [29-05-2015]

Het laatste DBC nieuws [29-05-2015]

 

Het is weer tijd om wat nieuws te rapporteren m.b.t. Dutch Bootcamps.nl, want er zijn wederom nieuwe ontwikkelingen. Hieronder een overzicht van onze aankomende plannen:

 
DBCParagraaf-photoshoot

Dutch Bootcamps & Young Guns Media: Professionele Photoshoot

Zoals de meesten van jullie al te horen en gelezen hebben op de diverse forums en op Facebook, organiseert Dutch Bootcamps.nl samen met Young Guns Media een exclusieve en professionele photoshoot voor de PUA-gemeenschap op 30 mei en 4 juni aanstaande.

Uit een rondvraag onder leden van de community in Eindhoven en omstreken bleek er voldoende animo te zijn om dit op te zetten.

Nadat wij dit bekend hadden gemaakt via de diverse forums, Facebook en andere sociale mediakanelen, liep het meteen ook storm op de kaartjes.

We hebben nog enkele plekken ter beschikking, maar die zullen in de aankomende tijd uitverkocht zijn en OP = OP.

Meer informatie vind je HIER en reserveren kan nog HIER.

 
 
DBCParagraaf-gesprekstechnieken

Wildcouger’s Speciale Workshop: Gesprekstechnieken en meer… – 03-10-2015

Hoe vaak durf je dat leuke meisje eigenlijk respectvol aan te spreken? Hoe vaak hoop je dat zij jou uiteindelijk WEL haar telefoonnummer geeft? Hoe vaak overkomt het je dat het uiteindelijk WEL op zoenen aankomt? Of dat jullie samen WEL bij haar of bij jou thuis eindigen? Dat is toch altijd de wens van iedere beginnende en zelfs toch ook van iedere meer gevorderde PUA?

Maar waar gaat het vaak mis?

Bij het “approachen”? Nee, daar meestal niet. Bij de “fysieke escalatie” dan? Nee, ook dat zal niet echt het probleem zijn. Maar waar dan wel?

In de praktijk loopt het juist vaak verkeerd tijdens het eerste gesprek dat je met haar aangaat. Daar zit nou juist vaak het probleem. Je hebt haar eindelijk aangesproken en je begint een – naar jouw idee – interessant en luchtig leuk gesprek, maar na ca 15 minuten valt dan toch die stilte.
Hoe frustrerend is dat niet?

 

Afgelopen maanden heeft Wildcouger Peter al 2 keer deze zeer succesvolle 9-uur durende workshop in Eindhoven gegeven genaamd: Gesprekstechnieken en meer…

En omdat veel mensen deze workshop zeer interessant vonden, maar in Amsterdam wonen en de tocht naar Eindhoven iets te moeizaam vinden, heeft Wildcouger besloten om op 3 oktober 2015 deze speciale workshop over Gesprekstechnieken en meer… in Amsterdam te gaan organiseren.

Mensen die zijn workshop eerder bezocht hadden, waren super enthousiast en hebben zeer lofende woorden hierover te melden. Lees de diverse positieve recensies van zijn eerste workshop (22-11-2014) ( HIER en reviews van de laatste workshop (28-03-2015) HIER.

Zoals je kunt nalezen in de recensies heeft deze workshop het leven van vele aanwezige al heel erg radicaal veranderd en hebben de meeste reeds mooie successen geboekt.

Wil je meer informatie hebben over deze zeer leerzame workshop, dan verwijzen wij jou graag naar DEZE PAGINA.

MAAR WIL JE NIET LANGER WACHTEN EN METEEN JE PLEK VEILIGSTELLEN. KLIK DAN METEEN OP DE KNOP.

order-now-button-300x150

 

Als afsluiting wil wij jou ook vragen om onze Facebookpagina te liken.
Zo blijf je geheel op de hoogte van de laatste posts en evenementen die wij gaan organiseren.

Dit is het voor nu en zodra er meer nieuws is over nieuwe workshops e.d. laten we dat meteen weten.

Namens het gehele DutchBootcamp.nl Team wensen wij jou een heel fijn weekend toe.

 

Met vriendelijke groet,
Het DutchBootcamps.nl Team

Comments are closed.