Dutch Bootcamps

Het laatste DBC nieuws [26-03-2015]

Home  >>  Blog  >>  Het laatste DBC nieuws [26-03-2015]

Het laatste DBC nieuws [26-03-2015]

 

Het is weer eens tijd om wat nieuws te presenteren m.b.t. DutchBootcamps.nl, want er staan interessante ontwikkelingen op stapel. Hieronder een overzicht van onze aankomende plannen:

 
 
DBCParagraaf-thenorthedition2015

DutchBootcamps.nl: The North Edition #01

Wij weer goed nieuws omtrend dit evenement.
Na alle omstandigheden en afwikkelijkingen die gepaard gingen met het cancellen van onze speciale DutchBootcamps: The Valentine Edition is er na lang overleg besloten om deze North Edition toch nog een keer te willen gaan organiseren. Wij hadden al een tijdje geleden toegezegd dit snel aan te kondigen, maar door drukke werkschema’s en andere verplichtingen waren wij niet in staat dit snel naar buiten te communiceren.
Ondertussen hebben wij al wat voorbereidingen getroffen om dit evenement binnen een korte tijd te organiseren en zullen wij binnen 2 weken een datum bekend maken.

Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden van de datum en ook als eerste in aanmerking komen voor tickets, dan raden we jou aan je in te schrijven op onze nieuwsbrief. In tegenstelling tot de afgelopen keer waar iets gigantisch fout ging, zullen wij onze nieuwsbrief lezers 100% als eerste in staat stellen om deze zeer begeerte tickets online te bemachtigen.

Om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief (die wij dan versturen wanneer we echt interessant nieuws hebben), verwijzen we jou graag naar de onderzijde van deze pagina.

 
DBCParagraaf-nieuweworkshops

Nieuwe Workshops

Naast het organiseren van de befaamde DutchBootcamps evenementen waaraan meerdere interessante sprekers meewerken, organiseren wij ook andere workshops en mini-seminars.

Denk hier bijvoorbeeld aan de unieke 9-uur durende workshop van Wildcouger Peter genaamd: Wildcouger’s Special Workshop: Gesprekstechnieken en meer… die aanstaande zaterdag, d.d. 28-03-2015, door ons wordt georganiseerd.
Een 9 uur durende workshop waarbij men gesprekstechnieken leert om zo vrouwen nog makkelijker te verleiden. Maar niet alleen gesprekstechnieken en -onderwerpen passeren de revue. Ook hoe men goed oogcontact kan houden, hoe men vol zelfvertrouwen zichzelf non-verbaal kan presenteren en andere gerelateerde onderwerpen en technieken worden uitgebreid besproken.

Klik op de onderstaande link om alle informatie omtrendt deze unieke workshop na te lezen:
Wildcouger’s Special Workshop: Gesprekstechnieken en meer…

——

Verder zal zeer binnenkort wat meer informatie bekend worden gemaakt m.b.t. een nieuwe en zeer interessante workshop, nl. een zeer unieke samenwerking tussen een professionele NLP-coach, Bas Smeets en Wildcouger Peter. Een workshop waarbij beide heren jou vaardigheden naar het volgende nivo zullen gaan tillen!
Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan deze zeer speciale workshop en zodra de ticketverkoop gaat beginnen, zullen wij wederom onze nieuwsbrieflezers als eerste informeren.
Hou dus het onderstaande evenement goed in de gaten:
DBC: Ultimate Congruence – ‘Worden wie je bent’

 
DBCParagraaf-fbeamedia

Facebook, YouTube, Twitter e.a. Media

Natuurlijk mogen wij als organisatie niet achterblijven met de huidige sociale media ontwikkelingen.

Op onze FaceBookpagina en Facebook Groep vind je de laatste nieuwtjes en in de groep onze exclusieve aanbiedingen.
Op ons YouTube kanaal zullen al onze videos te vinden zijn.
En nu kun je ons ook volgen via ons Twitter-account.

We houden je op de hoogte zodra hier nog andere media kanalen aan toegevoegd worden, maar dat is natuurlijk vanzelfsprekend.

Verder hebben wij een drukkerij opdracht gegeven om onze visitekaartjes te laten drukken, zodat deze uitgedeeld kunnen worden bij aankomende evenementen.
Hieronder zie je de test afdrukken die wij gemaakt hebben en zoals ze aangeleverd zijn.

IMG-20150320-WA0004

Zien ze er niet goed uit?? Zodra wij ze binnen hebben, zullen we ze natuurlijk meteen gaan uitdelen..

 
DBCParagraaf-gehoorbescherming

Actie GehoorProtectie.nl

Verder rest ons jullie mede te delen dat wij nog steeds een hele goede partnerschap hebben met GehoorProtectie.nl

Gehoorprotectie.nl heeft special een gehoorbescherming genaamd, ‘Enjoy Music’, ontwikkeld om te voorkomen dat jij (verdere) gehoorbeschadiging oploopt tijdens het uitgaan. En omdat jij wel wil blijven genieten van de muziek en wil kunnen praten met andere mensen heeft onze gehoorbeschemer op maat een speciaal filter waardoor de muziek niet vervormd en het lijkt dat het volume op een veilig niveau doorlaat.

Wat houdt dit prachtige partnerschap nu precies in:

Hiervoor verwijzen wij jou graag naar onze Partner-pagina waar wij jou een zeer mooie aanbieding mogen doen om je gehoor beter te beschermen tegen harde muziek tijdens het uitgaan. Want zonder een goed gehoor is het niet goed communiceren met de vrouwen in je leven…

 

Met vriendelijke groet,
Het DutchBootcamps.nl Team

—————————————————–

Comments are closed.