Dutch Bootcamps

Reviews / Recensies: Wildcouger’s Special Workshop [22-11-2014]

Home  >>  Blog  >>  Reviews / Recensies: Wildcouger’s Special Workshop [22-11-2014]

Reviews / Recensies: Wildcouger’s Special Workshop [22-11-2014]

On December 1, 2014, Posted by , In Blog, By ,,,, , With No Comments

 

Na een zeer succesvolle workshop, op zaterdag 22-11-2014 jl., stromen langzamerhand de diverse reviews binnen voor Wildcouger’s Special Workshop: Gesprekstechnieken en meer…
van 22 November 2014 jl en die zijn allemaal zeer positief.

Door al deze positieve reviews is er nu besloten om een nieuwe datum bekend te maken voor de volgende Wildcouger’s Special Workshop: Gesprekstechnieken en meer….. nl: 28-03-2015 as.

En wederom weten we dat deze Workshop snel zal uitverkopen, gezien deze zeer positieve recensies en reviews die Wildcouger met zijn workshop gekregen heeft.

Lees hier een aantal ongezouten reviews / recensies over deze zeer succesvolle en speciale workshop.

 
Recensie 1:
Recensie-1
Bron: Frank741 (DA-Forum)
 
Recensie 2:
Recensie-2
Bron: H. Engel (DA-Forum)

Zoals in de review aangegeven heb, vond ik het een nuttige dag. Ik kwam in eerste instantie met name voor de gesprekstechnieken, maar ik ben blij dat de overige onderwerpen ook uitgebreid ter sprake kwamen 🙂
De ademhalingstechnieken heb ik vorige week direct toegepast bij een presentatie en dit wierp z’n vruchten af.
Ik ben naar aanleiding van de workshop (nog) nieuwsgierig(er) geworden naar Pickup. Ik zag op DA dat ik al sinds 2011 ingeschreven sta, dus het wordt nu toch wel eens tijd om hier iets meer mee te doen.
Review: H. Engel (Via E-mail)

————————–

Recensie 3:

“Zaterdag 22-11 heb ik Wildcouger’s workshop Gesprekstechnieken gevolgd. Een zeer uitgebreide workshop waarbij veel onderwerpen aan bod zijn gekomen.
Wildcouger hield iedereen betrokken door de verscheidenheid aan onderwerpen en een krachtige en overtuigende presentatiestyle. Er was veel aandacht voor zowel innergame, zoals affirmaties, als outergame, zoals kino. Verder was er ook voorzien in uitstekende catering met diverse salades, dranken en snacks voor tussendoor.

Wildcouger heeft veel praktische tips gegeven en door de oefeningen tussendoor hebben we een aantal technieken meteen eigen kunnen maken. Zo hebben we geoefend met lichaamstaal en oogcontact, waarbij Wildcouger mij van nuttige feedback heeft kunnen voorzien. De workshop hebben we afgesloten met improvisatieoefeningen. Hoewel dit hilarische oefeningen waren waarbij creativiteit goed getriggerd werd, miste ik hierbij wel gerichte feedback. Bijvoorbeeld hoe je ervoor zou kunnen zorgen dat creatieve uitlatingen ook in die richting gestuurd worden die de interactie op een gewenste manier bevorderen.

Ondanks dat een aantal onderwerpen mij al wel bekend waren, heb ik veel nieuwe inzichten opgedaan door de heldere structuur die Wildcouger gebruikte en de extra tips die hij gaf. Ik kan de workshop dan ook aan iedereen kan aanbevelen die zijn gesprekstechnieken zou willen verbeteren.”
Review: A. (Via E-mail)

————————–

Recensie 4:

Review Workshop Gesprekstechnieken en Meer…
De 9 uur durende workshop: Gesprekstechnieken en Meer… is goed opgebouwd. Het begint met een warm welkom en een duidelijk overzicht van wat je te wachten staat. Vervolgens worden er meteen een aantal ademhalingstechnieken geoefend die fundamenteel zijn om zelfverzekerd en met vertrouwen gesprekken aan te kunnen gaan.
De workshop wisselt theorie en praktische toepassing integrerend af. Daardoor kun je als deelnemer meteen testen of je hebt begrepen wat wordt geleerd. Door de dag af te sluiten met concrete improvisatieoefeningen worden de lessen werkelijk opgenomen in je systeem. Daardoor zul je merken dat je in allerlei situaties beter weet te reageren.
Maar de echte meerwaarde van deze workshop wordt toch gegeven door Wildcouger Peter zelf. Peter is een prima coach. Zijn aanstekelijk enthousiasme werkt bemoedigend en motiverend. Want door zijn jarenlange ervaring weet hij iedere vraag passend te beantwoorden en de studenten persoonlijk te coachen naar meer zelfvertrouwen voor gesprekken met mooie vrouwen. Ondanks de lange duur is deze workshop een echte aanrader!
Review: M.v.S. (Via E-mail)

————————–

Recensie 5:

Ikzelf was de avond ervoor vroeg gaan slapen.
De workshop was zelf goed voorbereid. Ik vond dat, ondanks dat Wildcouger zei dat die te weinig slaap had dit niet te merken was.
Je kon aan Wildcouger merken dat die een echte versierder is, dit doordat die tussendoor vertelde over vehalen van de afgelopen tijd/
Zo vertelde die over een meisje die langs hem liep. Hij gooide een opmerking en toen ze de 2de keer langskwam hadden ze een gesprek.
Dit was een van de vele verhalen die hij als voorbeeld gaf 😉
Ik weet dat ik, aan de dingen die me zijn verteld, veel dingen worden beschouwd als beginner, maar ik vind dit juist een perfecte workshop voor de beginnende versierder.
Voor mensen die net in de game komen of die iets van hun leven willen maken, maar nogmaals applicatie is kracht en niet kennis.

Verzorging:
s’Ochtends thee
Het programma
Voeding, niks op aan te merken!
De les met de improvisatie, erg leuk, ik was daarna gelijk in state..

Tip:
Overige info die tijdens de workshop werd gegeven..
Muziek onder de affirmaties. Deze pas ik nu zelf toe.
Review: JP.v.T. (Via E-mail)

————————–

Recensie 6:
Recensie-3
Bron: Frost (DA-Forum)
 
 

In de loop van de tijd zullen er ongetwijfeld meer volgen en dan zullen wij deze hier ook posten…

 

Wil jij er nu al verzekerd van zijn dat je bij de volgende workshop van Wildcouger, op 03-10-2015, 1 van deze begeerde 12 plaatsen hebt, haast je dan nu naar de Wildcouger’s Special Workshop: Gesprekstechnieken en meer… pagina voor meer informatie en hoe JIJ deze felbegeerde plaats kunt bemachtigen.

 

En wederom geldt hier: OP = OP!
 

Met vriendelijke groet,
Het DutchBootcamps.nl Team

Comments are closed.