Dutch Bootcamps

Reviews / Recensies: Wildcouger’s Special Workshop [28-03-2015]

Home  >>  Blog  >>  Reviews / Recensies: Wildcouger’s Special Workshop [28-03-2015]

Reviews / Recensies: Wildcouger’s Special Workshop [28-03-2015]

 

Na een zeer succesvolle workshop, op zaterdag 28-03-2015 jl., stroomde langzamerhand de diverse reviews binnen voor Wildcouger’s Special Workshop: Gesprekstechnieken en meer…
van 28 Maart 2015 jl en deze zijn wederom allemaal zeer positief.

Door al deze positieve reviews is er besloten om een nieuwe datum bekend te maken voor de volgende Wildcouger’s Special Workshop: Gesprekstechnieken en meer….. nl: 3 oktober 2015 as.

We weten uit ervaring dat deze Workshop wederom snel zal uitverkopen, gezien de zeer positieve recensies en reviews die Wildcouger op zijn workshop tot nu toe heeft gekregen.

Lees hier een aantal ongezouten reviews / recensies over de laatste succesvolle en speciale workshop.

 
————————–

Recensie 1:

“Ik vond het een geweldige workshop; 9 uur is lang, en hij mocht van mij gerust nog langer duren.
Het bleeft interessant van begin tot einde, en je merkt echt dat Peter (Wildcouger) een vlotte prater is en goed is wat hij doet.
De workshop was niet alleen verbale communicatie, maar ook dingen als mindset, body language en dergelijke dingen waar je anders zelf niet eens bij nadenkt en toch heel belangrijk zijn voor je game. (Kortom een totaalpakket)

Als ik toch enig minpuntje zou moeten geven, is dat ik wel eens zou willen zien hoe peter een gesprek begint en eventuele “bullshittests” en dergelijk countered”
Review: Michiel P. (Via E-mail)

————————–

Recensie 2:
Recensie-2.1
Review: Matthias (LoF)
————————–

Recensie 3:

Review Workshop Gesprekstechnieken en Meer…
“Wildcouger heeft voor deze workshop gesprekstechnieken een hele zaterdag uitgetrokken. Alhoewel het een workshop met vooral theorie betreft, heeft Wildcouger er toch op momenten kleine oefeningen bij zitten. Hierdoor wordt de workshop prettig en afwisselend. Prettig geldt ook voor de theorie die, dankzij de ervaring die Wildcouger bezit, op een heldere wijze uiteengezet wordt.
In het laatste, afsluitende uur is gevuld met een praktische ‘training’. Deze training bestond uit oefeningen waarin je improvisatietalent wordt getest en op de proef wordt gesteld. Dat betekende voor mij in ieder geval een comfort challenge. Enig punt van verbetering is misschien om om deze oefeningen te integreren in het dagprogramma (te vlechten door de dag heen) in plaats van aan het einde van de dag. Dat voorkomt wellicht dat je door vermoeidheid van een dag workshop ‘op’ bent. Dat zou ook het programma nog afwisselender maken dan het al is.

Dat mag echter geen invloed hebben. Al met al is het een zeer geslaagde workshop, die je bovendien met goede praktische tips op pad stuurt, op weg naar succes.”

Dank nogmaals voor de leuke en geslaagde workshop en je tips!
Review: Maarten V. (Via E-mail)

————————–

Recensie 4:

“De workshop van Peter is een interactieve. Veel ruimte voor vragen, kleine groep, zeer persoonlijk en hij luistert goed naar waar je mee worstelt. Peter presenteert met een groot enthousiasme en dat is aanstekelijk 😉 Zeer leerzaam vond ik het, enorm veel goede tips. Ik denk dat mensen van ieder niveau er wel van kunnen leren. Vond het een pluspunt dat de workshop lang duurde zodat er voldoende tijd was om te oefenen, pauze te nemen etc. Verder was de accommodatie en lunch uitstekend geregeld”.
Review: Casper M. (Via E-mail)

————————–

Recensie 5:

“Deze cursus is absoluut de moeite waard en iedere stuiver meer dan waard. Peter (Wildcouger) is zeer professioneel en down to earth! Een beter persoon kan je niet treffen! Als je twijfelt, haal de trekker over en doe deze cursus. Het zal je meer inzicht en kennis geven!”
Review: Tim C. (Facebookpagina: Dutch Bootcamps.nl)

————————–

 

Wildcouger wil iedereen bedanken voor hun aanwezigheid en lofende woorden over mijn workshop van 28-03-2015 j.l. en zoals bovenin al aangegeven staat, zal de volgende workshop op 3 Oktober 2015 as plaatsvinden en is er besloten om deze in Amsterdam te organiseren.

Voor meer informatie verwijzen wij jou naar de volgende link:
Wildcouger’s Special Workshop: Gesprekstechnieken en meer… 03-10-2015

 

Wil jij er nu al verzekerd van zijn dat je bij de volgende workshop van Wildcouger, op 03-10-2015, 1 van deze begeerde 12 plaatsen hebt, haast je dan nu naar de Wildcouger’s Special Workshop: Gesprekstechnieken en meer… pagina voor meer informatie en hoe JIJ deze felbegeerde plaats kunt bemachtigen.

 

En wederom geldt hier: OP = OP!

 

Met vriendelijke groet,
Het DutchBootcamps.nl Team

Comments are closed.