Dutch Bootcamps

Update DBC: South Edit. #2: 07-07-2014

Home  >>  Blog  >>  Update DBC: South Edit. #2: 07-07-2014

Update DBC: South Edit. #2: 07-07-2014

 

Kaartverkoop Dutch Bootcamps: The South Edition #2

Op dit moment verloopt de kaartverkoop van dit evenement zeer voorspoedig.
Voor Optie 1 (evenement excl. coaching) is er nog een kleine hoeveelheid kaarten verkrijgbaar. We hebben hier plek voor 80 mensen en dan is het VOL=VOL!.
Voor Optie 2 (evenement incl. coaching) zijn de kaarten op het moment uitverkocht, maar er is een wachtlijst optie. Heb jij interesse om samen met een coach op pad te gaan tijdens het Day- en Nightgame gedeelte, dan moet je je hiervoor nu inschrijven op deze wachtlijst.

Op het moment van deze update hebben wij een aantal kwalitatieve coaches mogen toevoegen aan onze coachinglijst waardoor de reeds betaalde aanwezige, goede begeleiding zullen ontvangen. Op de ochtend van de Bootcamp zal iedere cliënt een formulier ontvangen waarin hij enkele vragen gesteld zal krijgen over zijn ervaring en verbeterpunten. Deze zal dan aan de respectievelijke coach worden overhandigd die daar mee aan de gang gaat.

De online voorverkoop stopt op vrijdag 11 juli aanstaande. Vanaf dat moment zijn er mogelijk nog kaarten verkrijgbaar aan de deur, maar dan kost het € 5,00 extra voor Optie 1 en € 10,00 voor Optie 2 (indien er plek is).

We kunnen niet blijven benadrukken dat er een bepaalde hoeveelheid kaarten beschikbaar zijn voor dit evenement. Dus wees er snel bij!!!

De link voor de kaartenverkoop vind je HIER

 

Uitnodiging spreker: Maarten (aka BladiN)

Zoals jullie wel bekend is, heeft Maarten ook een video gemaakt over de onderwerpen die hij gaat behandelen tijdens het Dutch Bootcamps evenement. Bekijk hem hieronder:

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=fu_wK6eLgtE&vq=hd720[/embedyt]

 

Toevoeging spreker: Wildcouger (aka Peter)

Hij staat niet op de officiele sprekerslijst, maar Wildcouger zal tijdens het evenement een sneak preview geven van zijn ‘Ultieme Nightgame Workshop’, welke hij aan het begin van dit jaar wilde geven. Door omstandigheden moest deze gecancelled worden, maar zal in Oktober opnieuw ingeplanned worden.

 

Laatste website aanpassingen/toevoegingen

Langzamerhand begint onze website steeds meer content te krijgen. Zo hebben we enkele foto’s van The South Edition #1 toegevoegd aan de Media-pagina.
Verder vind je onder de Wie zijn wij.. button een dropdown menu met algemene informatie over de organisatie en mensen die verder meewerken aan de ontwikkeling van Dutch Bootcamps.nl en diens toekomstige evenementen.

 

Met vriendelijke groet,
Het DutchBootcamps.nl Team

Comments are closed.