Dutch Bootcamps

Wie zijn wij….

Home  >>  Wie zijn wij….

DBC-Under-Constuctions-V2
 

Het Idee

Het idee voor DutchBootcamps.nl kwam voort naar aanleiding van de Dutch Attraction (DA-)Bootcamps die door diens oprichter, Jeffrey Grüne (aka BlazTer), werd opgezet. De eerste DA-Bootcamp werd in 2010 in Rotterdam gehouden en opgevolgd door nog vele andere. Door omstandigheden kwam daar begin 2012 een abrupt einde aan en werd er geen vervolg meer gegeven aan nieuwe edities. Sporadisch werden er nieuwe initiatieven opgestart, maar net zo snel gecancelled.

 

Het Initiatief

Klaar met al de “onzekerheden” over te organiseren DA-Bootcamps werd in 2012 het DutchBootcamps.nl initiatief opgezet door Wildcouger Peter.
Dit nieuwe samenwerkingsverband tussen diverse datingcoach bedrijven van dat moment, zoals Titan Seduction, Dating Doctors, SIA en Versiercoach.nl, zou de toonaangevenste organisatie moeten worden waarbij ervaren dating- en lifestylecoaches mini-seminars zouden gaan geven voor mensen die zichzelf verder wilden ontwikkelen op het gebied van vrouwen versieren.

In 2014 werd ‘onofficieel’ Dutch Bootcamps gelanceerd voor het DA-Forum evenement: DA-Bootcamp: The South Edition #1 (02-02-2013), maar door samenloop van omstandigheden en drukke (werk)schema’s kon dit niet officieel verwezenlijkt worden. Het evenement zelf was een overweldigend succes, maar het initiatief werd uiteindelijk in zijn geheel in de koelkast gezet.

 

De Herstart

Fast-forward naar mei 2014.
Ondertussen zat de community ook niet stil en begon deze langzamerhand weer te groeien. Vooral in het zuiden van Nederland en net over de zuidelijke grens (België) werd de community groter en actiever.
Door veelvuldige ontmoetingen met actieve leden besloot Mark (aka Dedication) begin die maand Wildcouger Peter te benaderen of hij interesse had om weer eens een Dutch Attraction Bootcamp te willen organiseren en na diverse gesprekken werd hierop besloten dat het Dutch Bootcamps initiatief hiervoor zeer geschikt zou zijn en dus werd dit initiatief uit de koelkast gehaald.

 

Fast-forward naar juli 2014.
Op 12-07-2014 werd tijdens het eerste succesvolle evenement, The South Edition #2 (2014), Dutch Bootcamps dan ook officieel voorgesteld aan de Nederlandse en Belgische PUA-gemeenschap als zijnde ‘de organisatie’ die zeer interessante en vooral leerzame bootcamps, mini-seminars en andere evenementen in Nederland zou gaan organiseren.

Op het moment zijn wij alweer bezig met het inplannen van nieuwe bootcamps en enkele (mini-)seminars. Check daarom onze Evenementen- en Facebook-pagina. Schrijf je ook even in op onze nieuwsbrief om echt niks te missen.

 
 

De Dutch Bootcamps Visie en Missie

 

De Visie

Is om interessante en leerzame bootcamps, (mini-)seminars of andere evenementen op te zetten voor de Pick-Up Artist (PUA-)gemeenschap.

 

De Missie

Is om onszelf te gaan onderscheiden van andere organisaties door hele hoogwaardige evenementen te organiseren waarbij mensen, die zich verder willen ontwikkelen in de ‘kunst van het verleiden’, hun kennis kunnen vergroten. Dit allemaal met behulp van professionele sprekers die boeiende en interessante onderwerpen presenteren.

 

Wij verwelkomen jou dus hierbij op Dutch Bootcamps.nl

 

Met vriendelijke groet
Wildcouger Peter
Oprichter Dutch Bootcamps.nl