Dutch Bootcamps

Wildcouger (Peter)

Home  >>  Wie zijn wij….  >>  Wildcouger (Peter)

H_EFB110108_157
 

Naam: Peter

Alias: Wildcouger / Wildcouger Peter (o.a.: Dutch Attraction Forum, VA-Forum en andere nationale als internationale forums)

Functie:

—: Oprichter Dutch Bootcamps.nl + hoofdorganisator Dutch Bootcamps.nl evenementen, workshops, mini-seminars en andere meetings

—: Oprichter Titan Seduction + (privé)coach

Social Media Links:

Icon - Facebook – Facebook

Icon - Twitter – Twitter

email_logo – E-mail

 

Slogan:
I love my women shaken, and not stirred…
 

Wildcouger (Peter) is één van de meest bekendste gezicht binnen de Nederlandse PUA-scene en zelfs buiten diens grenzen.

Al sinds eind 2005 nauw betrokken bij de Nederlandse community en heeft zich altijd mateloos ingezet om deze samen te brengen en te houden. Meestal door het organiseren van Mini- en BIG-Meetings in voornamelijk Amsterdam en Eindhoven en daarnaast heeft hij reeds enkele keren succesvolle en uitverkochte DA-Bootcamps evenementen georganiseerd in beide steden.

Gedurende zijn ‘beginjaren’ (2006-2008) was hij zeer succesvol met het respectvol versieren en verleiden van vrouwen. Veelal dankzij de ondersteuning vanuit de toenmalige Pick-Up community. Dit was o.a. ook de aanleiding om zijn kennis m.b.t. het versieren te gaan delen met andere mannen die dit een uitdaging vonden.
Dit deed hij door middel van het schrijven van zeer uitgebreide en veel gelezen Field- (FR) en Layreports (LR) waarin hij nauwkeurig uitleg gaf over zijn Natural Nightgame (versier)stijl.

Zijn ‘versierstijl’ wordt veelal omschreven als ‘Natural Game’ / ‘VIP-Game’ en zijn specialisme is het Nightgamen. (Het aanspreken/versieren van vrouwen in (overvolle) cafés, clubs of op andere locaties waar deze mooie en uitdagende vrouwen aanwezig zijn.)

In 2009 startte hij vervolgens zijn eigen inmiddels succesvolle datingbedrijf, Titan Seduction, op om zo nog meer mannen te kunnen helpen vrouwen aan te spreken of te verleiden. Dit deed hij d.m.v. het geven van succesvolle privé-workshops, die vandaag de dag nog regelmatig door heel Nederland, maar voornamelijk in Amsterdam en Eindhoven, gegeven worden.

Daarnaast geeft hij doorlopend advies aan mannen die hem er om vragen, want het is nog steeds zijn passie en toewijding die hem verbonden houdt aan deze bijzondere gemeenschap en hem ertoe zet deze mannen te helpen.

Naast zijn inzet en toewijding voor de Pick-Up gemeenschap, werkt hij nog als full-time financieel consultant en runt hij daarnaast nog een eigen succesvoll bedrijf.

Dit bedrijf werd in 2011 opgezet om eigen concepten en ideeën te realiseren. Hieronder vallen reeds meerdere websites die bijvoorbeeld nieuws en reviews aanbieden op het gebied van film/televisie en theater, een consultancy bedrijf op financieel gebied voor startende ondernemeners, een grafisch- en productdesign studio en een evenementen organisatie dat exclusieve feesten organiseert in Nederland. Verder vervult hij een adviserende functie voor talloze andere evenementen organisaties (o.a. Mystery Experience) en bedrijven.

Momenteel is hij bezig met het opzetten van Dutch Bootcamps.nl. Deze wilt hij laten uitgroeien tot een succesvolle evenementen organisatie dat zich, voor nu, exclusief op de Pick-Up community richt. Maar er zijn ondertussen ook plannen om dit bedrijf internationaal te laten doorbreken en zich op andere markten te richten.

Kortom, Wildcouger Peter is een zeer actieve persoon met een passie voor het ondernemen en een smaak voor mooie vrouwen.